shogunw Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 Nume :shogun[in consola scrie show] Admin-ul care te-a banat :ik weet het niet ^ Motivul :nowg Data si ora :5/21/2024 nu stiu care era ora Durata ban-ului :permanent IP & SteamID (numeric) :STEAM_0:1:762222730 Dovezi :https://imgur.com/a/E7Sy51J Explicarea situatiei :Eram in mix si dintr-o data a picat serverul la toti, dupa mi-am luat ban pentru nu stiu ce si xdd a zis ca e de 5 minute, si am iesit de pe joc. Dupa care intru peste o ora si imi zice ca am primit ban nowg si ca aveam numele show. Niciodata n-am avut numele show si cand am luat banu ala de 5 min cu a zis xdd aveam numele shogunw, si nu mi-a cerut nimeni wg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Moh Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 (editat) HI ! wait until admin contacts MfG Editat Iulie 12 de Moh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.