Eduard@ONFiRE Postat Mai 14, 2024 Postat Mai 14, 2024 ★ Numele tau in Joc: Eduard@ONFiRE ★ Numele Adminului reclamat: AbueL ★ Data si ora: 14.05.2024 // 14:00 ★ Harta: de_dust ★ Motivul reclamatie: admin de guma ★ Dovada: https://imgur.com/a/Dzy2upx
Eduard@ONFiRE Postat Mai 14, 2024 Autor Postat Mai 14, 2024 Salutare, eram pe sv si se baga abuel in seama aiurea fara sa ii zic nimic si cica sa nu mai zic in topicuri pe forum ca "nu ai un comportament ok", infine. astept dovada pentru remove si ban, si dovada de pe teamspeack 3, m-ai banat fara motiv erau multi baieti acolo si nu am scos un cuvant, pentru ce m-ai banat? te oftici cumva? de ce ai comportamentul asta inuman pe un joc? te comporti foarte urat cu lumea si nu e prima data cand incerc sa te evit si sa nu te mai bag in seama, cu astea toate spuse eu iti doresc sa te vindeci si sa nu te mai comporti asa cu adminii/jucatorii, bafta frate.
AbueL Postat Mai 14, 2024 Postat Mai 14, 2024 Ai aici dovada ! https://imgur.com/a/FveSFyr de cateva zile ma chinui sa iti explic cum trb sa faci lucrurile pe serv...si ca admin ,daca nu ai vazut gradul meu pe server e de supervizor....comportamentul tau ma facut sa iau decizia asta ,iar pe ts ti'am dat ban 1 ora ! HF !banul probabil o sa'ti fie scos pe server nu am nimic in contra dar ca admin nu ai un comportament adecvat !
Mirobolant Postat Mai 14, 2024 Postat Mai 14, 2024 (editat) Salut In primul rand , eu si nu numai eu, v-am explicat de am obosit , cum se da un ban , Pe langa asta nici nu ascultati caci spuneti "nu ma inveti tu pe mine cum se face" Sa fi admin , nu inseamna sa ceri WG in timp ce joci. Sper sa inveti ceva din asta. Editat Mai 14, 2024 de Mirobolant
LCS PREMIUM e[X]b Postat Mai 14, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 14, 2024 Unbanned , deciziile se iau de detinatori , ca si admin nu ai voie sa banezi alt admin ! Nu va banati intre voi riscati downgrade / remove ! Referitor la Eduard@ONFiRE ar trebui sa fi mai atent la limbaj altfel o sa primesti suspend la admin ! Topic Closed. 1
Postări Recomandate