• Like 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

★ Nick : Grecu

★ IP : - 

★ SteamID : STEAM_0:0:444156894  

★ Data : ora 21:05 - 13/05/2024

★ Adminii prezenti pe server : manu fotbalistu, smoke si lucifer 

★ Numele Adminului :   υ.ғ.o ︻デ一 

★ Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : Jucam linistit, si de o data am primit ban direct fara sa imi ceara wg sau sa imi faca poze

★ Dovada : https://imgur.com/a/n5rAr8W

Postat (editat)

ai primit ban deoarece ieri nu te-am prins sa iti dau ban , poftim aici o dovada cu mai multe demo-uri https://easyupload.io/c1wklb

tin sa mentionez ca stiu cine esti si nu agreez un player ca tn intr-o lume civilizata 

sa nu mai spun si de strafe-ul facut ceea ce este interzis , si nu ma prea intereseaza daca ti-a dat Sinn voie

Astept pareri

Editat de υ.ғ.o
Postat

nu am nevoie de wg deoarece wg-ul este inutil in 2024

Postat

Stiu ca asta nu e chat sa vorbim intre noi, dar eu sunt dispus 100x100 sa intru la watcher si sa caute ce vreti voi, si o sa vedetii ca nu e cum spun unii.

• LCS PREMIUM
Postat

Numai faceti dublu post , asteptati parerea de la restul adminilor !

Postat (editat)

In aceste 2 demouri eu nu vad nici wall nici aim ...iar demourile sunt prea scurte pt a putea sa iti dai seama de cv unul 10 sec si unul o runda jumate ... "ps : faceti demouri de minim 3 runde "PRO UNBAN !

Editat de AbueL
Postat

Demouri prea scurte la care nu vad nici wall nic aim,  unicul lucru in neregula din partea mea sunt strafeurile innecesare dar nu a fost banat din motivul asta asa ca... " PRO UNBAN"!

Postat (editat)

Am spus-o de mai multe ori, dacă vom bana playeri care joaca bine și ne ofticam ca au skill sau ca ne omoară mereu, vom ajunge sa ne jucam cu ai de "Fullserver", "Fullboost" etc... 

P.S: Am crezut ca daca o sa dau voie strafeului in bun simt voi impaca și capra și varza. Se pare ca "varza" tot se oftica asa ca voi vorbii cu colegii mei sa interzicem strafeul definitiv. Asta este, 2024 ( jucam w și rotim mouse-ul în stânga și în dreapta ca să nu se supere lumea )

P.P.S : Pro UnBan, nu vad wall nici aim

Editat de S I N N N
Postat

PRO unban , nu vad nimic concret de wh si cu atat mai putin de aim.. Are skill baiatu'

• LCS PREMIUM
Postat

UNBANNED , demo-uri curate.

t/c

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate