• Like 4
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nick Barbu 

IP -  89.37.212.84 

Steam ID - STEAM_0:1:414395911 

habar nu am cand a fost ca nu am mai jucat de foarte mult timp 

Mirobolant a dat banul din ce pare in consola pe motiv de Wall pare ca omu din oftica sau pur si simplu a avut el impresia ca am wall m-am trezit cu ban dupa mai mult de 1 an de cand  nu am mai jucat alta explicatie nu am 

Completed demo
Connecting to 89.37.212.84:27024...
Connection accepted by 89.37.212.84:27024
* Privileges set
Ban Information 
Name: faze_ryuko 
IP: 89.37.212.84 
Reason: wall 
Unban Time: Permanent Ban 
Admin Name: Mirobolant 
Admin SteamID: STEAM_0:1:414395911 

Editat de barbu
Postat (editat)

Salut. Nu-mi aduc amite sa fi dat vreodata ban de oftica sau fara demo, din pacate demo cu tine nu gasesc. Atunci exista 2 posibilitati : ori nu este permanent si este 120 , limbaj/comportament, ori este o greseala. Este posibil sa fi gresit , cu toate ca nu cred. Imi cer scuze anticipat daca a fost o greseala. Apropo , te rog , foloseste modelul de cerere unban.

Bafta.

Editat de Mirobolant
Postat (editat)

Mirobolant , scopul meu nu a fost sa te vorbesc de rau sau sa te jignesc , sincer nu am mai intrat pe cs cred ca de cel putin 1 an de zile pana acum recent , demo nici eu nu il mai am in pc din motiv ca am formatat win-ul total in urma cu ceva timp , posibil sa ti se fi parut ca am avut wall suntem oameni cu totii gresim am fost admin si co-owner pe multe servere cunosc situatia se intampla 

o sa refac cererea si acum am vazut ca am facut-o la rubrica de ban list , my bad 

Editat de barbu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate