LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Aprilie 16, 2024 LCS PREMIUM Postat Aprilie 16, 2024 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @quix! Reporter - Mr.JohnnySins: Salut @quix! Ma bucur ca doresti sa participi la acest interviu marca LEAGUECS ROMANIA ! Leader MIX-AREA - quix: Salut @Mr.JohnnySins! Ma bucur ca mi-ai acceptat cererea de interviu si abia astept sa raspund intrebarilor! Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Leader MIX-AREA - quix: Ma numesc Adelin, am 20 de ani si sunt din Campia Turzii, Cluj. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce îți place să faci în timpul liber? Leader MIX-AREA - quix: Imi place sa ies cu prietenii, sa ma simt bine razand si sa am o stare de bine. Reporter - Mr.JohnnySins: Unde te vezi peste 10 ani? Leader MIX-AREA - quix: Personal ma vad la casa mea, cu o famillie, cel putin un copil si un loc de munca stabil. Reporter - Mr.JohnnySins: Care este cel mai mare regret din viață ta? Leader MIX-AREA - quix: Suferinta care am avut-o dupa prima dragoste, dar presupun ca nu am avut de ales pentru ca sentimentele nu sunt usor de controlat la varsta pe care am avut-o. Reporter - Mr.JohnnySins: Cu ce te ocupi? Leader MIX-AREA - quix: Momentan sunt web-developer, imi fac un curs de IT si ma pregatesc sa ma duc la academia de politie. Reporter - Mr.JohnnySins: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăieșți? Leader MIX-AREA - quix: Daca ar fii sa aleg, mi-ar placea o locatie mai exotica, undeva prin Honolulu sau Kahului. Reporter - Mr.JohnnySins: Care este cea mai surprinzătoare realizare pe care ai avut-o? Leader MIX-AREA - quix: Lupta mea cu cancerul care din fericire am castigat-o. Reporter - Mr.JohnnySins: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? Leader MIX-AREA - quix: Momentele cand am castigat lupta cu cancerul si cand am trecut peste relatia despre care am vorbit mai sus. Reporter - Mr.JohnnySins: Care este cea mai mare frică a ta? Leader MIX-AREA - quix: Nu am neaparat o frica, dar ma sperie oamenii falsi. Reporter - Mr.JohnnySins: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, care ar fi acel lucru? Leader MIX-AREA - quix: Sincer sa fiu cu dvs., nu as sterge nimic, deoarece vreau ca toti oamenii noi care ma cunosc sa ma stie asa cum sunt eu, fara ascunzisuri si altele. Reporter - Mr.JohnnySins: Îți mai aduci aminte care este momentul în care ai fost cel mai fericit? Leader MIX-AREA - quix: Da, cu siguranta, momentul in care am scapat de droguri, revenindu-mi incet dar sigur, acum aproximativ 3 ani de zile. Reporter - Mr.JohnnySins: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătit? Leader MIX-AREA - quix: Cu drag, aceste intrebari mi-au trezit cateva amintiri placute si va multumesc, desigur, sunt pregatit! LUME VIRTUALA - @quix Reporter - Mr.JohnnySins: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Leader MIX-AREA - quix: Quix este un nume care l-am ales relativ recent, undeva prin vara lui 2023 deoarece vechiul meu nume "raizo" nu-mi mai placuse :)) Totusi, nu are o semnificatie anume acest nickname, doar 4 litere random de pe tastatura care, impreuna, mi s-au parut cool. Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Leader MIX-AREA - quix: De aceasta comunitate am aflat prin intermediul server-ului comunitar ZP.LEAGUECS.RO. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Leader MIX-AREA - quix: O parere excelenta, pe alte comunitati (destul de mari), nu exista o asemenea prietenie intre membrii staff si o asemenea activitate. Reporter - Mr.JohnnySins: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Leader MIX-AREA - quix: Desigur, Alex, fost Supervizor MIX, care il pot numi frate, @X-Tream, @T@c1, @MtK_AngeL, arcane, ady beleaua, Txy, Gaby (Lider MIX), Radeon (Moderator MIX) si 100% mai sunt cativa dar nu-mi aduc aminte in momentul de fata, oricum, se stiu ei Reporter - Mr.JohnnySins: Ce jocuri preferi să joci? Leader MIX-AREA - quix: Imi place mult sa ma joc Counter-Strike, fie el 1.6, Source sau Global Offensive (2 mai nou), dar prefer sa ma joc jocuri horror co-op. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs? Leader MIX-AREA - quix: Aveti grija de sanatatea voastra si cu cine va anturati, s-ar putea sa fie o greseala pe care o sa o regretati toata viata! Reporter - Mr.JohnnySins: Ai vreun server favorit din comunitate ? Leader MIX-AREA - quix: Da, desigur, server-ul unde sunt si Co-Owner, SILENTHELLZM.LEAGUECS.RO Reporter - Mr.JohnnySins: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Leader MIX-AREA - quix: Cu toti cei mentionati mai sus, ar fii frumos sa ne intalnim toti deodata la un gratar (pentru x-tream :)) ), o bere, o atentie, o virgula, un semn al exclamarii, astea. Reporter - Mr.JohnnySins: Multumesc pentru timpul acordat! Iti doresc o zi frumoasa! Leader MIX-AREA - quix: Va multumesc din suflet pentru atentia acordata si ca ati ales sa imi luati acest interviu, va doresc o zi de colectie! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Mr.JohnnySins & @quix! Multumim pentru timpul acordat.
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Aprilie 16, 2024 LCS PREMIUM Postat Aprilie 16, 2024 Felicitari amandurora pentru interviu si munca depusa, nota 10.
quix Postat Aprilie 16, 2024 Postat Aprilie 16, 2024 Va multumesc tuturor pentru citire! Sper ca ati descoperit cateva chestii despre mine in acest interviu!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.