Sari la conținut

[FOTBAL] Real Madrid - Manchester City 3-3. ”Thriller” pe Santiago Bernabeu, în manșa tur a sferturilor de finală


Postări Recomandate

NiZoYXNoPTBkOWZlMGNhYjU5MzUwNjBkNjBlYzBk

SURSA

 

Real Madrid - Manchester City, capul de afiș al serii în sferturile de finală UEFA Champions League, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Returul sferturilor de finală se dispută săptămâna viitoare, 17 aprilie, pe Etihad, la Manchester.

”Thriller” pe Santiago Bernabeu

A fost un start ”furtunos” pe Santiago Bernabeu. Bernardo Silva a deblocat tabela, în minutul 2, dar Eduardo Camavinga și Rodrygo au întors scorul în minutele 12 și 14. ”Festivalul” de goluri din prima repriză a intrat direct în istorie.

”Nebunia” a continuat în repriza secundă. Phil Foden și Josko Gvardiol au întors scorul, în minutele 66 și 71. Rezultatul final a fost stabilit de Federico Valverde, cu o ”torpilă”, în minutul 79. 

Atunci când sorții au decis ca unul dintre sferturile de finală ale sezonului 2023-2024 din Ligii Campionilor să fie Real Madrid - Man. City, și unii și ceilalți au strâmbat din nas. Era clar, una dintre principalele favorite la trofeu va rămâne acasă...

Până acum, cele două echipe s-au ciocnit de 10 ori în Liga Campionilor și doar două partide s-au jucat în Grupe, în sezonul 2012-2013, atunci când a fost 1-1 și 3-2 pentru Real Madrid. În rest, o dublă a fost în 16-imi de finală și de șase ori s-au întâlnit în semifinale.

Iar acum avem acest sfert de finală de zile mari. Chiar dacă City are un singur trofeu, iar Real Madrid nu mai puțin de 14, trupa lui Guardiola este cotată drept favorită. Dar dacă este cineva care cu adevărat poate elimina oricând, pe oricine, acea echipă este Real Madrid. Mai ales dacă pe bancă se află și Carlo Ancelotti!

În cele 10 partide de până acum, disputate de cele două cluburi în UEFA Champions League, s-a înscris de 31 de ori, adică de fiecare dată spectacolul a fost asigurat. De altfel, a fost un singur 0-0, în returul semifinalei din 2015-2016, după ce în tur câștigase Realul cu 1-0.

Campioana en-titre a Angliei a marcat de 17 ori, iar Realul de 14 ori.

Real Madrid a făcut o cerere către UEFA + Siguranța dezarmantă a lui Carlo Ancelotti înainte meciului cu Man. City

Real Madrid a făcut o cerere specială către UEFA pentru a putea trage acoperișul stadionului la meciul cu Manchester City. ”Los Blancos” au motivat că își doresc ca atmosfera de pe Santiago Bernabeu să fie ”cât mai zgomotoasă”.

Toate biletele pentru meciul cu Manchester City au fost epuizate înainte ca publicul larg să își poată cumpăra unul, iar la stadion vor fi în jur de 78.000 de suporteri.

Mult mai rezervat de obicei, Carlo Ancelotti pare mai sigur ca niciodată că valoarea echipei sale îi permite să creadă în calificarea în semifinalele competiției, chiar dacă în față se află duelul cu cea mai în vogă echipă a momentului, City-ul antrenat de Pep Guardiola.

”Sezonul trecut am jucat fără personalitate. Acum totul este diferit. Cu personalitate și curaj, vom trece de Manchester City. Vă anunț că nu voi face nicio modificare în echipa de start și nici nu o să schimb sistemul de joc.

Alinierea primilor unsprezece jucători este destul de clară. Nu vei rata formația, nu-ți face griji! (n.r. s-a adresat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă) E destul de evident cu cine o să joc.

Aspectul mental este foarte important. Am avut destul de mult timp să pregătim jocul. Sunt încrezător că vom oferi tot ce avem noi mai bun, din toate punctele de vedere.

Avem suficientă calitate pentru a concura în Liga Campionilor. Patru jucători riscă suspendarea (n.r. Vinicius Junior, Jude Bellingham, Aurelien Tchouameni și Eduardo Camavinga)? Nu suntem deloc îngrijorați. Dacă vor lua cartonaș galben, altcineva va juca în retur. Nicio grijă. Posibilele suspendări nu vor afecta primul 11. Meciul important este cel de mâine (n.r. marți seară)", a spus Ancelotti, conform presei spaniole.

Josko Gvardiol, Nathan Ake și Kyle Walker nu s-au antrenat cu Manchester City 

Potrivit celor de la City Xtra, Josko Gvardiol (22 de ani), Nathan Ake (29 de ani) și Kyle Walker (33 de ani) nu s-au pregătit alături de coechipieri la antrenamentul ”Cetățenilor”, efectuat în dimineața zilei de luni (8 aprilie).

Astfel, cei trei fotbaliști au șanse mici să joace împotriva lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu. 

Real Madrid - Man. City, echipe probabile. Jocul începe la ora 22:00 și va fi în direct pe Digi sport 1

Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Vinicius Junior, Rodrygo.
Antrenor Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson - Lewis, Stones, Dias, Akanji - Silva, Rodri, De Bruyne - Foden, Haaland, Doku.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate