Sari la conținut

[FOTBAL] Arsenal - Bayern Munchen 2-2. Calificarea în semifinalele UEFA Champions League se decide la Munchen.


Postări Recomandate

Arsenal a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Bayern Munchen, în sferturile de finală ale UEFA Campions League 2023-2024.

 

YjhhZWYzNDdjYTA5NjkxZjNiYmQwOTBmMjQ=.thu

 

Arsenal a început bine jocul de pe ”Emirates”. În minutul 12, Bukayo Saka a preluat perfect o pasă la marginea zonei de pedeapsă, care a venit de la Ben White, după care a trimis un şut precis, care s-a dus direct în colţul stâng al porţii şi a deschis scorul. Bayern a dat replica cinci minute mai târziu când Leon Goretzka l-a servit în careu pe Gnabry. Atacantul german a trimis cu efect pe lângă David Raya și a dus scorul la 1-1.

Minutul 30 din prima repriză a adus un penalty în tabăra bavarezilor. Leroy Sane a fost lovit în careu de Saliba și arbitrul a arătat punctul cu var. Kane a luat decizia să execute lovitura de la 11 metri și a înscris după ce a trimis mingea în stânga lui David Raya

În partea a doua a jocului, Arsenal a alergat după egalare. ”Tunarii” au reușit să restabilească egalitatea pe ”Emirates” după ce Trossard a înscris cu un șut plasat din interiorul careului, și astfel tabela a ărătat scorul de 2-2. 

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate