Sari la conținut

[FOTBAL] Dumitru Dragomir, verdict despre plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj: ”Ne-am întâlnit și mi-a spus asta”


Claudikes

Postări Recomandate

KnBOGrW.jpeg

SURSA

 

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după ce ardelenii au pierdut în sferturile de finală ale Cupei României cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

Antrenorul a rezistat doar două luni pe banca tehnică din Gruia, timp în care a bifat 11 apariții la cârma celor de la CFR Cluj și a înregistrat o medie de 1.64 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Dumitru Dragomir, verdict despre plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj: ”Ne-am întâlnit și mi-a spus asta

Dumitru Dragomir a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu din Gruia. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a susținut că jucătorii l-ar fi lucrat pe tehnician și a evidențiat că s-a întâlnit cu el după ce a demisionat de la CFR Cluj.

Pe Mutu l-au curățat jucătorii. Ce să ne mai dăm după cireși?! L-au 'curățat' jucătorii, ce să mai?! Eu m-am întâlnit cu Mutu alaltăieri. A venit la mine. Nu Mutu mi-a spus asta. Dar era foarte supărat, foarte afectat.

'Nea Mitică, dacă luam bătaie cu 1-0 poate nu eram așa supărat. Că se întâmplă la fotbal. Dar în momentul când au vrut să își bată joc de mineE altceva', mi-a zis Mutu”, a spus Dumitru Dragomir.

Neftchi Baku, Rapid București, FCU Craiova, Wahda Reserve și FC Voluntari sunt cluburile la care a mai activat Adrian Mutu ca principal. În perioada ianuarie 2020 - aprilie 2021 a fost selecționerul României U21.

CFR Cluj, în campionat

Ardelenii ocupă locul doi în play-off-ul Superligii României cu 31 de puncte. În primele trei etape, CFR Cluj a înregistrat o înfrângere (1-2 vs. Universitatea Craiova), un egal (1-1 vs. Sepsi OSK) și o victorie (4-1 vs. Rapid București).

1. FCSB - 41 de puncte

2. CFR Cluj - 31 de puncte

3. Universitatea Craiova - 31 de puncte

4. Rapid București - 28 de puncte

5. Farul Constanța - 26 de puncte

6. Sepsi OSK - 24 de puncte

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate