Sari la conținut

[FOTBAL] Vine sau nu la Craiova? Șumudică a dat un răspuns clar


Postări Recomandate

VI0YZxC.jpeg

SURSA

 

După înfrângerea Universității Craiova cu FCSB, scor 2-0, au apărut speculații conform cărora Ivaylo Petev ar putea fi demis și înlocuit cu Marius Șumudică

În urma speculațiilorMarius Șumudică a oferit o primă reacție. El a transmis că, deși nu neagă interesul de a merge la Universitatea Craiova, nu ia în calcul o colaborare până în vară.

Va veni Șumudică la Craiova? Ce a spus tehnicianul

Șumudică a subliniat că nu va discuta despre niciun club care are deja un antrenor sub contract, din respect pentru cluburi și antrenori.

Marius Șumudică, în momentul de față, nu vorbește despre niciun club care are antrenor sub contract, din respect pentru cluburile și antrenorii respectivi. Mai apoi, Marius Șumudică, până în vară, nu dorește să preia nicio echipă!”, a declarat Marius Șumudică.

Gică Craioveanu: "Așa se vorbește, că va fi schimbat antrenorul la Universitatea Craiova"

Gică Craioveanu a fost și el la meciul de pe Arena Națională și a spus că l-a văzut pe Mihai Rotaru foarte supărat.

"Pentru mine, cea mai mare dezamăgire a fost în Cupa Român . Era un trofeu în joc, chiar dacă era unul minor. Dorinel a pregătit senzațional meciul, a știut unde să ne blocheze, n-am avut nicio opțiune de victorie, niciuna! Tot timpul avem această speranță când începe campionatul, dar dezamăgire după dezamăgire.

(n.r - întrebat dacă se schimbă antrenorul la Craiova) Așa se vorbește, dar nu știu. Și Mike (n.r - Mihai Rotaru) era foarte supărat. Bine, îți dai seama, toți eram supărați și triști după meci", a spus Gică Craioveanu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate