Sari la conținut

[Fotbal] ”Mai sperați la titlu?”. Răspunsul lui Cristi Manea, după ce CFR Cluj a rămas la 7 puncte de FCSB


Edwward.

Postări Recomandate

MDYwJmg9NjM2Jmhhc2g9YTliNmM1MTg4NmM1MDEwZmE1YzhiNGYwMDAyNDI3Mzk=.thumb.jpg

CFR Cluj a remizat în a doua etapă din play-off, scor 1-1 pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În etapa precedentă, clujenii au fost învinși de Universitatea Craiova, scor 1-2.

Sepsi Sfântu Gheorghe a început excelent partida și a reușit să deschidă scorul în minutul 9 prin Marius Ștefănescu, care a primit o pasă excepțională de la Kallaku.

Covăsnenii nu au putut să păstreze prea mult timp diferența de pe tabelă, întrucât CFR a egalat doar 12 minute mai târziu, prin Boben, care a punctat din pasa lui Deac.

Cristi Manea: ”Se joacă până la capăt. Se pot întâmpla multe”.

Prezent la flash-interviu, Cristi Manea a oferit primele reacții după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care i-a lăsat pe clujeni la șapte puncte în spatele liderului FCSB. Formația patronată de Gigi Becali are și un meci mai puțin jucat.

Fundașul dreapta al CFR-ului consideră că titlul nu e jucat, iar Cristi Manea consideră că formația antrenată de Adi Mutu mai poate produce surpriza, deoarece există și meciurile directe cu FCSB.

”Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm, dar trebuia să marcăm. S-au autodepășit, au jucat foarte bine. Acum mergem la Hunedoara și vrem să ne calificăm mai departe în Cupă.

Eu cred că nu am avut șansă în meciurile astea. Cu Craiova, dacă era 3, 4-0 la pauză, nu se supăra nimeni. Se joacă până la capăt, avem meciuri directe, se pot întâmpla multe. Ne-a lipsit șansa.

Normal că vrem să mergem mai departe cu echipa națională, să ne calificăm, dar trebuie să o luăm treptat. Am întâlnit echipe cu calitate și așa va fi și cu Belgia la EURO. Noi care am fost la tineret suntem cam visători. Sunt concentrat aici, voi da totul până la capăt”, a afirmat Cristi Manea.

 

Sursa: digisport.ro

  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate