Jump to content

Cerere grad DauCu[V1]

Recommended Posts

Posted
  • Nume:Alexandru. : AAA
  • Vârstă: 16 ani. : 1
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Doresc grad deoarece doresc sa ajut comunitatea. .
  • Ce secțiune dorești spre moderare?: Jzy. 
  • Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Linistea si respectul.  :
  • Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: M-am apucat recent deci nu am o acctivitate de explicat. 
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da, sunt constient.
  • Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da. 
  • Alte precizări: Nu, multumesc. :
  • Poți intra pe teamspeak la ședințe?: Depinde de programul meu dar in cea mai mare parte da. 
  • LCS PREMIUM
Posted

Salut!
Ai facut cerere de moderator pe intregul forum! Tu doresti doar pe sectiunea de JZY de la servere publice!
Roaga un un fondator sa creeze un topic in sectiunea https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1074-forum-management/ si sa te eticheteze astfel incat sa-ti fie adaugate atributiile de Manager Forum pe sectiunea respectiva!

Posted

Salut cum spune si Pomarleanu vorbeste cu fondatoru servarului unde vrei sa moderezei categoria si daca el este de accord sa-ti fie adaugat gradul de Manager 

:TOPIC_INCHIS:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy