shaft Postat Martie 17 Postat Martie 17 Numele d-vs: shaft IP server: 188.212.102.88:7777 DNS: RPG.LEAGUECS.RO Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): SAMP Modul serverului: RPG Număr de sloturi: 100 Firmă găzduire: gazduirejocuri Deținători Principali (numele de pe forum): eu, pana isi fac astia cont Deținători Secundari (numele de pe forum): eu Link Thegamestracker: https://www.game-state.com/188.212.102.88:7777/banner/?ddfv Adresa de contact (mail, facebook, steam): forum ts3 Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): Si forum si discord. De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: de la mine Am vorbit cu Ares si a zis ca se poate cu serverul de samp, doar ce l am cumprat si vrem sa facem ceva calumea. 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 17 Administrator Postat Martie 17 Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS! 2
Postări Recomandate