Sari la conținut

[Propunere] Pariuri Sportive

ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Postat

Nume : ZoZoLe @ LCS

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea unui forum pentru pariuri sportive, in care sa se poata discuta orice in legatura cu acestea, care sa aiba si un sub-forum numit "Bilete", in care membri sa isi poata posta biletele.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Interactiune si cresterea numarului de postari.

Postat

Eu zic ca ar merge o "asa categorie" pentru ca multi dintre noi punem la pariuri si asa ne putem inspira unul de la altul eu sunt PRO pentru aceasta categorie !

• LCS PREMIUM
Postat

Salut! Eu consider ca este o idee buna de a crea aceasta sectiune, pe langa posturi, ar fi fain sa fie si vizitatori (adica sa se faca promovari la postari). Sunt o gramada de grupuri pe Facebook, eu unul nu sunt pasionat de asa ceva, dar, cu siguranta va fi acceptata si pusa in aplicare. De la mine primesti :pros:!

• LCS PREMIUM
Postat

Din câte știu și sper sa nu greșesc, a mai fost în trecut o categorie asemănătoare, iar după o perioada a fost lipsa de interes totala, dacă ești sigur ca te poți ocupa în mod expres de acea categorie, PRO.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate