Yuno Postat Martie 16, 2024 Postat Martie 16, 2024 [1]. Nume: Cristian [2]. Nick server: Mojisky [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 20 [5]. Ore jucate: https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=Mojisky [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: Dupa un an foarte lung in care am vorbit,trimis dovezi,rugat. Am acumulat destule dovezi sa pot dovedi ca am luat ban pe o foarte mare greseala datorita ca mi-a fost spart contul de CS , si nu numai contul de cs si retelele de socializare prin care am aflat ca au fost si alte jigniri printre care se include familia,prieteni si anumiti playerii din staff pe care i aveam la prieteni.Am avut foarte multi dusmani pe server din cauza ca eram foarte corect si strict din punctul de vedere al regulamentului ceva in genul " Suntem prieteni dece ma sanctionezi" , " Fa-te ca nu m-ai vazut la 04:00 la feed doar suntem amici" . Dar nu puteam sa imi scot un lucru din cap de unde stiam eu aceaste vorbe "O sa regreti pentru asta" ,"Am pierdut totul din cauza ta" , Vei platii pentru asta" Un "Amic" cum spunea el incerc sa imi aduc aminte numele acestuia dar din pacate a fost 1 an foarte lung. luase reset la 0 acesta avand un lvl decent pe vremea aceea. Si ma pus foarte mult pe ganduri ca cel mai probabil si sunt foarte sigur acesta a reusit cumva sa imi sparga cont-urile deoarece acesta isi petrecea cam tot timp-ul jucand pe acest server. Si fac aceasta aplicatie cu gand-ul sa imi fie acordata o a 2 a sansa. Imi asum toata responsabilitatea pentru ceea ce sa intamplat si imi cer scuze pentru toate problemele create. Va multumesc pentru intelegere.
ExtazzYy Postat Martie 16, 2024 Postat Martie 16, 2024 Îți dau un pro fiecare merita a 2 șansă și eu am meritat-o și acum ți-o ofer ție ai fost un admin bun nu am ce sa mint ti-ai făcut treaba ai fost activ și a trecut mult timp de atunci faza cu spartu contului te cred ca știu ca ai luat lvl 0 atunci ai luat ban 1
Postări Recomandate