Sari la conținut

[FOTBAL] Susținere pentru Adi Mutu! ”Foarte bun”


Postări Recomandate

Fl6jAJP.jpeg

SURSA

 

Adrian Mutu (45 de ani) se află pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj din ianuarie 2024.

Antrenorul a bifat până în clipa de față opt apariții la cârma fostei campioane a României și a înregistrat o medie de 2.13 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

În play-off-ul Superligii României, CFR Cluj completează podiumul cu 27 de puncte. Pentru ardeleni urmează meciul cu Universitatea Craiova de sâmbătă seară, de la ora 20:00, din Gruia.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre Adi Mutu și a menționat faptul că s-ar bucura pentru antrenor dacă ar reuși să se impună în Liga 1 cu ardelenii.

M-aș bucura pentru Adi Mutu (n.r. – să câștige titlul). Merită să demonstreze că e un antrenor foarte bun. Am încredere în lotul nostru de jucători. Sunt jucători de calitate și dacă vom reuși să transformăm ghinionul pe care l-am avut în anumite partide în noroc, atunci lucrurile vor sta diferit. Bineînțeles, e important să nu mai apară greșeli de arbitraj.

Important e că avem un lot în care e greu să alegi un prim11’, iar cei care intră de pe banca de rezerve pot să facă diferența. Sper să fie și sănătoși”, a spus Cristi Balaj, potrivit SportTotal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate