Sari la conținut

[MMA] Cea mai controversată luptă a anului, între Ioan „Bombardierul” Pascu și Ovidiu Neveu, a ținut doar o rundă.


Postări Recomandate

image.png
 

Să nu mă judecați! Am vrut să dau un exemplu și am făcut-o. Să nu mai provoace toți de pe stradă, de pe TikTok, sportivi profesioniști. Noi muncim o viață întreagă și vine unul de pe stradă să lupte cu mine?! Nu am nimic cu Neveu, dar m-a întărâtat. Am vrut să îi fiu maestru, să îl pun pe drumul cel bun
- Ioan Pascu

Ioan „Bombarbierul” Pascu - Ovidiu Neveu, cea mai controversată luptă a anului în România

Povestea luptei este inedită. Neveu, cu doar câteva lupte în RXF la activ, l-a provocat pe Pascu în iarna lui 2023. A fost refuzat în mai multe rânduri.

Pentru mine, Neveu e un tiktoker, nu e luptător. Eu nu mă bat cu amatori, dar dacă nu se potolește poate fac o excepție pentru el ca să vadă toată lumea ce se întâmplă dacă provoci luptători profesioniști
- Ioan Pascu

În cele din urmă, cei doi au ajuns la un acord pentru o sesiune de sparring. Impresionat de calitățile lui Ovidiu, „Bombardierul” l-a luat cu el în Irlanda, acasă la McGregor.

Pascu a acuzat că Neveu, după o ieșire în oraș, ar fi furat una dintre centurile lui McGregor. Pentru a o recupera, a accepta înfruntarea în gala Heroes de astăzi, într-o Polivalentă aproape plină.

Întâlnirea de la cântarul oficial, când Pascu și Neveu au ajuns față în față, a produs un haos general. „Bombardierul” a adus o coroană de flori, o ironie macabră, apoi și-a lovit adversarul. 


 Sursa - https://shorturl.at/agx39

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate