Sari la conținut

[FOTBAL] "Maybach-ul l-am dat la vopsit". Gigi Becali se pregătește să facă show: "Cel mai mare foc de artificii"


Postări Recomandate

  • Administrator

PTQyMCZoYXNoPWEyZmRmNTkxYzdlNDJkZTM5ZTE4
S U R S Ă

FCSB a învins și la Voluntari (2-1) și a păstrat distanța de 10 puncte față de Rapid, ocupanta locului secund în SuperLiga.

Gigi Becali își pregătește revenirea pe stadion.

Fără titlu câștigat din anul 2015, Gigi Becali este sigur că își va vedea visul împlinit la finalul sezonului. Prin intermediul unor declarații date la palat, vineri, 1 martie, afaceristul din Pipera a dezvăluit că a început deja pregătirile pentru sărbătoarea care va avea loc în momentul în care va fi campion.

"Maybach-ul l-am dat la vopsit. Atunci voi ieşi! Maybach-ul… ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii şi ăla nu ştiu care va fi. Poate să fie a 4-a (n.r. partidă din play-off), poate să fie a 5-a, e posibil în a 5-a să ne pregătim. Jucăm cu locul 2, vedem cine va fi… CFR Cluj sau Rapid.

Când jucăm a 5-a etapă, să ne pregătim. Să fie pregătite. O să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut în viaţa voastră în România! O să le dau, aşa le am în cap. O să vreau să fac nişte artificii care să se ducă până acolo, pe şinele de tren. Până la feroviari.

Asta nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie. Pentru că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu, poţi să ai şi 25 de puncte şi un punct dacă mai ai nevoie nu îl faci", a declarat Gigi Becali.
 

Două etape rămase până la startul play-off-ului.

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 61 de puncte și are cu 10 mai multe decât Rapid și cu 12 mai multe decât CFR. Urmează acum ultimele două runde din sezonul regulat, apoi va începe play-off-ul, unde punctele se vor înjumătăți și, practic, va începe lupta finală pentru titlul de campioană.

Până atunci, FCSB, Rapid și CFR, primele trei clasate, mai au de jucat câte două partide fiecare, după cum urmează:

Meciurile FCSB-ului:

FCSB - Petrolul 

Rapid - FCSB

Meciurile Rapidului:

Universitatea Craiova - Rapid

Rapid - FCSB

  • Like 5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate