Sari la conținut

[FOTBAL] Adrian Neaga vede un alt antrenor la FCSB: ”Are abilitățile necesare”


Postări Recomandate

  • Administrator

adrian-neaga-vede-un-alt-antrenor-la-fcs

S U R S A

Elias Charalambous (43 de ani) este antrenorul momentului în Superliga României.

Numit la FCSB pe 30 martie 2023, cipriotul a reușit să se bată la titlu până în ultima etapă a sezonului precedent, iar acum este foarte aproape de a-i aduce lui Gigi Becali primul campionat după nouă ani de așteptare.

După ce a spus că Charalambous și Mihai Pintilii sunt ”antrenorii momentului” în RomâniaAdrian Neaga, fostul jucător de la FCSB, a dezvăluit că vede un alt ”principal” la echipa lui Gigi Becali pe viitor.

Adrian Neaga: ”Pintilii poate ajunge un antrenor bun”

Retras în 2020Mihai Pintilii (39 de ani) a rămas la FCSB, unde a lucrat cu mai mulți antrenori în ultimii patru ani. Fostul mijlocaș a fost în două rânduri și ”interimar”, iar Neaga spune că îl vede, pe viitor, în postura de ”principal” la echipa lui Gigi Becali.

„(n.r. - Îl vezi pe Pintilii principal pe viitor?) Da, îl văd și chiar cred că are abilități de a ajunge un antrenor bun. 

E la început de drum, are experiența fotbalistică în spate, a fost antrenat de atâția antrenori, cred că a acumulat experiență și el și chiar îl văd un antrenor bun pe viitor”, a spus Adrian Neaga, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Adrian ”Rică” Neaga (44 de ani) s-a retras în urmă cu zece ani, iar în cariera sa a evoluat în două rânduri pentru echipa din Ghencea. Mai întâi a fost la Steaua, între 2001 și 2003, iar între 2007 și 2009 a revenit la clubul patronat de Gigi Becali

Neaga și-a început cariera la FC Argeș, iar ulterior a mai evoluat pentru Steaua, Al Nassrm Chunman Dragons, Seongnam Ilhwa, Neftchi Baku, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk sau CS Mioveni.

  • Like 5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate