Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali, în dubii înainte de EURO 2024: ”E omenie”. Motivul pentru care ar putea spune pas meciurilor României


Postări Recomandate

  • Administrator

ODk2NzFhNTNjYTY2OTgzMWUyMjVmZjQ0ZDdj.thu

S U R S A

 

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit cu câteva luni înainte de participarea României la EURO 2024.

Gigi Becali, înainte de participarea României la EURO 2024: ”Nu mă interesează”.

Gigi Becali a transmis că se va uita la meciurile României de la EURO 2024 doar dacă vor evolua la prima reprezentativă și fotbaliști de la FCSB.

Finanțatorul FCSB-ului nu crede că Ștefan Târnovanu, titularul din poarta formației sale, va prinde lotul pentru EURO 2024, ci mizează mai mult pe Marian Aioani, titularul celor de la Rapid.

”Dacă joacă copiii mei, bine. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul dintre copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă, nu mă interesează.

(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că și aseară (n.r. duminică) aia trebuia să o prindă.

Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie… Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport

România, 4 meciuri amicale înainte de EURO 2024.

România va întâlni, pe 4 iunieBulgaria, iar pe 8 iunie va juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein, ambele partidei urmând să se dispute pe stadionul Steaua din București, notează frf.ro.

Primul meci de pregătire al ”Tricolorilor” va fi împotriva echipei naționale a Irlandei de Nord, echipă care nu a reușit să se califice la turneul final, pe Arena Națională din București, pe 22 martie. Patru zile mai târziu, pe 26 martieRomânia va întâlni reprezentativa Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Baza de pregătire de la Wurzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln, va fi locul unde ”Tricolorii” se vor pregăti pe durata Campionatului European.

Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Wurzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Wurzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți.

Programul României la EURO 2024.

"Tricolorii" vor debuta la turneul final împotriva echipei din urna a patra, în acest moment necunoscută. Meciul va avea loc pe 17 iunie, la Munchen, de la 16:00 (ora României).

Apoi, pe 22 iunie, de la 22:00, România va înfrunta Belgia, la Koln, pentru ca pe 26 iunie, de la 19:00, să dispute ultimul meci din faza grupelor împotriva Slovaciei, la Frankfurt

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate