Sari la conținut

[Fotbal] Party pe Wembley! Jurgen Klopp și jucătorii lui Liverpool s-au pozat cu trofeul Carabao Cup


mãdãlinZX

Postări Recomandate

party-pe-wembley-jurgen-klopp-si-jucator

Cu mai mulți jucători absenți pentru această partidă din cauza accidentărilor, printre care Alisson, Darwin Nunez, Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai și Diogo Jota, Liverpool a reușit să câștige al zecelea trofeu al Cupei Ligii Angliei din istoria clubului.

Jurgen Klopp și jucătorii s-au pozat cu trofeul Carabao Cup

Virgil van Dijk a reușit să deschidă scorul în timpul regulamentar, dar reușita a fost anulată după ce arbitrul a consultat arbitrajul video. Olandezul a dat, în cele din urmă, lovitura înainte ca meciul să ajungă la penalty-uri.

Acesta este primul trofeu pentru Jurgen Klopp în acest sezon și al doilea ”Carabao Cup” în cei nouă ani petrecuți la Liverpool. Tehnicianul german se poate lăuda și cu un trofeu Premier League, o Ligă a Campionilor, un trofeu FA Cup, o Supercupă a Angliei, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

În urmă cu doi ani, ”cormoranii” și-au adjudecat Cupa Ligii după ce au învins-o tot pe Chelsea, dar la loteria penalty-urilor. 11-10 a fost atunci scorul la loviturile de departajare, după 0-0 în 120 de minute.

Pentru Liverpool urmează meciul din FA Cup, împotriva divizionarei secunde Southampton, care poate fi urmărit pe 28 februarie în direct pe PRO ARENA și VOYO. Chelsea va juca în FA Cup în compania celor de la Leeds United.

 

S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate