Abdenather Postat Februarie 24, 2024 Postat Februarie 24, 2024 Nick: Abdenather Nume: Radu Andrei Varsta: 23 Primele 7 cifre din CNP:5018561 Localitate: Bucuresti Ocupatie: Casier SteamID: STEAM_0:1:831741770 Experienta ca Admin: destul Cuvantul cheie din regulament: predator16romania Sa folositi teamspeak (este obligatoriu pentru admini): DA Link gametracker cu nick-ul vostru: https://thegamestracker.com/server/21/player/Abdenather De unde ai auzit de noi?: De la un prieten Poti ajuta servarul cu o donatie?: Daca este nevoie si mi se cere desigur. Stiu ca nu am orele necesare pentru admin, dar vreau acest grad sa pot da slay la astia care fac abuz (danut si FDR) Nu ataca, se urca pe harta pune lasere in predator... Eu am ceva timp mai mult sa stau la laptop.. acum nu e nimeni pe sv si astia isi fac de cap
Dragnee Postat Februarie 25, 2024 Postat Februarie 25, 2024 se stie foarte bine ca ai același component ca și fdr
HuGo Postat Februarie 25, 2024 Postat Februarie 25, 2024 Nu ai orele necesare , revin o după ce vei face orele ,succes !
Postări Recomandate