Sari la conținut

[FOTBAL] Cristi Borcea s-a convins de Dinamo, după ce a învins-o pe Farul!


Postări Recomandate

  • Administrator

MDRjZmE4ZDBjZDQ2YTEwYWMzMGEzYTkzMQ==.thu

S U R S A

 

Dinamo a reușit să obțină prima victorie a anului 2024, după ce a câștigat pe terenul celor de la Farul Constanța, scor 2-0

Cristi Borcea: ”Eu zic că până se va intra în faza play-off/play-out Dinamo nu va mai pierde niciun meci!

Astfel, Dinamo a egalat-o la puncte pe FC Botoșani (19), echipa care se află pe penultimul loc în SuperLiga

Cristi Borcea, fostul finanțator al echipei din ”Ștefan cel Mare”, are mare încredere în echipa lui Zeljko Kopic, chiar dacă este de părere că un antrenor român ar fi putut ”redresa corabia” mult mai bine.

Jocul prestat de către dinamoviști îi dă speranțe mari milionarului, care este sigur că echipa nu va mai pierde vreun meci din cele cinci rămase până la intrarea în play-off. 

(n.r. – meciul cu Farul) Am urmărit, așa trebuie să joace. Am spus-o și înaintea meciului cu Farul, așa trebuie să arate. Da, pot să continue tot așa! Eu zic că până se va intra în faza play-off/play-out Dinamo nu va mai pierde niciun meci! (n.r. – Zeljko Kopic) E un antrenor cu carte de vizită, un antrenor care știe ce vrea.

Eu rămân tot la premisa că un dinamovist putea să redreseze mai bine. Dar suntem alături de el. (n.r. – despre transferuri) Am înțeles că i-au luat jucătorii pe care i-a vrut el! Jucătorii ăștia dacă au bătut la Farul pot să bată pe oricine”, a declarat Cristi Borcea, potrivit ProSport.

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate