Sari la conținut

[Fotbal] Verdict cât se poate de clar în lupta la titlu: ”FCSB nu va avea probleme!”


Claudikes

Postări Recomandate

AGqZjG5.jpeg

FCSB este lider în clasamentul din SuperLiga României, cu 54 de puncte.

 

Roș-albaștrii au un avantaj de nouă puncte în fața celor de la Rapid, motiv pentru care sunt favoriți în cursa pentru titlu.

Victor Becali e convins că FCSB va câștiga titlul

Victor Becali , vărul patronului de la FCSB, este convins că echipa roș-albastră va câștiga titlul după o pauză de nouă ani. Acesta este de părere că rivala Rapid nu poate reduce diferența față de echipa lui Elias Charalambous.

Cu toate acestea, Victor Becali este de părere că și giuleștenii pot cuceri titlul în SuperLigă în viitorul apropiat.

Rapid a luat 12 puncte din patru meciuri. Este încurajator pentru ei, dar eu cred că anul acesta FCSB nu va avea probleme la campionat. Nu văd cum ar putea pierde campionatul.

Dar eu cred că Rapid poate deveni o forță în campionat. Aduc jucători, au o politică bună. Atât tinerii, cât și cu antrenorul, poate alții l-ar fi schimbat după ce rezultate a avut”, a declarat Victor Becali

 

Cum arată clasamentul din SuperLiga României după 25 de etape

 

qDJUXtI.jpeg

 

Și Helmut Duckadam crede că FCSB va câștiga titlul

Gigi Becali este convins că echipa sa nu mai poate rata titlul în acest sezon, iar Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, i-a dat dreptate finanțatorului de la FCSB.

Totuși, ”Eroul de la Sevilla” consideră că pentru patronul roș-albaștrilor nu ar fi un dezastru dacă echipa sa va pierde încă o dată titlul, pentru că nu a fost nici în ultimii opt ani.

Gigi Becali poate să dea drumul la artificii, dar cred că anul acesta este al FCSB-ului cu toate că ultimul joc nu a fost foarte reușit. Nu cred că FCSB va rata anul acesta campionatul.

(Dacă va fi un dezastru pentru Gigi Becali dacă FCSB va rata titlul) Dezastru nu a fost nici în ultimii opt ani, dar, sigur, ar fi o mare dezamăgire, a spus Helmut Duckadam.

 

Sursa

  • Like 7
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate