Sari la conținut

[Stiri IT] Vodafone schimba echipamentele Huawei cu unele Ericsson in Romania


Ev3nk

Postări Recomandate

                                                                                                                                 th.jpg

 

Sursa )

Vodafone a semnat astazi un parteneriat de 5 ani cu Ericsson pentru implementarea echipamentelor si pentru dezvoltarea retelei 5G. Astfe, Vodafone schimba tot echipamentul Huawei si va folosi tehnologia RAN de la Ericsson.

Desi nu este mentionat nicaieri, aceasta schimbare vine in contextul restrictiilor impuse de autoritati pentru utilizarea echipamentelor 5G. Vodafone trebuie acum sa schimbe toate echipamentele, inclusiv cele folosite fosta companie de cablu UPC detinuta acum de Vodafone.

Din comunicatul de presa : 

În perspectiva unei societăţi digitale,  construirea unei reţele pregătite pentru viitor, sigure şi eficiente din punct de vedere energetic este crucială. Parteneriatul cu Ericsson ne oferă bazele tehnologice în demersul nostru de a dezvolta reţele 5G autonome, cu un impact extraordinar pentru clienţii rezidenţiali, companii şi autorităţi, în ceea ce priveşte viteza şi latenţa scăzută ale reţelei, multitudinea şi varietatea scenariilor de utilizare. De asemenea, ne ajută să îmbunătăţim infrastructura reţelei radio de acces (RAN) existentă pentru a oferi servicii rapide şi fiabile clienţilor în tranziţia către reţele 5G autonome şi să ne valorificăm potenţialul de furnizor de servicii inovatoare pentru societatea digitală şi durabilă pe care ne-o dorim cu toţii. Investiţia face parte din promisiunea noastră pentru România şi pentru români: să creăm un nou standard de conectare şi să investim în potenţialul nelimitat al românilor şi al comunităţilor locale”, a declarat Nicolae Vîlceanu, Chief Network Officer, Vodafone România.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate