Sari la conținut

[FOTBAL] Andrei Nicolescu a anunțat un nou transfer la Dinamo


Postări Recomandate

  • Administrator

aD04N2VjZWMxNmU4NGE3NjZkNWY4ZWRkMjJlM2Y4

Sursa: digisport.ro

 

Dinamo București s-a deplasat la Constanța pentru a-și disputa duelul cu Farul, din etapa a 25-a din SuperLiga

Cu puțin timp înainte de fluierul de start al acestei partide, Andrei Nicolescu, administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, a confirmat că, în perioada imediat următoare, va ajunge un nou jucător în lotul pregătit de tehnicianul Zeljko Kopic (46 de ani). 

Andrei Nicolescu: ”Mai așteptăm un fundaș”.

Intervievat de reporteri înainte de partida lui Dinamo cu Farul de pe stadionul Ovidiu, Andrei Nicolescu a susținut că la formația ”alb-roșie” va ajunge în scurt timp un fundaș. 

”(n.r. mai faceți transferuri?) Mai așteptăm un fundaș”, a spus Andrei Nicolescu la puțin timp după ce a sosit la stadion, potrivit iamSport

Cel mai probabil, jucătorul de profil defensiv pe care-l va aduce Dinamo va juca pe poziția de fundaș central și-l la înlocui pe Lucas Alves (31 de ani), stoperul care a părăsit formația din Ștefan cel Mare după 6 luni și a semnat cu Nam Dinh (formație din Vietnam). 

În această iarnă, Dinamo i-a transferat până acum pe Petru Neagu (24 de ani, atacant lateral), Asrit Selmani (26 de ani, atacant), Dorian Răilean (30 de ani, portar), Domagoj Pavicic (29 de ani, mijlocaș), Eddy Gnahore (30 de ani, mijlocaș), Darko Velkovski (27 de ani, fundaș central) și Georgi Milanov (31 de ani, mijlocaș). 

În prezent, Dinamo îi are în lot ca fundași centrali pe Darko Velkovski (27 de ani), Quentin Bena (25 de ani), Ricardo Grigore (24 de ani), Josue Homawoo (26 de ani) și Răzvan Patriche (37 de ani). 

Însă, se pare că Zeljko Kopic nu este mulțumit de ce are la dispoziție și își dorește un nou jucător în compartimentul defensiv.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate