Sari la conținut

[FOTBAL] Echipele de start la FCSB - Sepsi! Premieră: ”Racheta” poate debuta la roș-albaștri


Postări Recomandate

  • Administrator

MzYmaGFzaD1iYmRhNGRjODFkMDAyN2Q5MGVhNjFm

S U R S A

 

Partida FCSB - Sepsi, din etapa cu numărul 25 a SuperLigii, va putea fi urmărită de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Nana Antwi, în premieră pe foaia de joc la FCSB.

Prezentat de FCSB pe 12 ianuarie, Nana Antwi nu a primit cartea de muncă până în urmă cu două zile. Astfel, la partida cu Sepsi, fundașul dreapta ghanez a prins banca de rezerve și poate debuta în tricoul roș-albaștrilor.

Alexandru Pantea va fi jucătorul U21 folosit de liderul SuperLigii, iar David Miculescu va fi titularul din centrul compartimentului ofensiv. Adrian Șut este suspendat și Lixandru îi va lua locul în fața apărării, în timp ce Olaru și Alhassan vor juca interi.

Elias Charalambous, mesaj clar înaintea meciului:

La conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi, Elias Charalambous a făcut o scurtă analiză a duelului. Antrenorul celor de la FCSB a evidențiat faptul că trupa lui Bernd Storck este una foarte puternică, însă nu concepe pași greșiți din partea elevilor săi.

"După cum știți, avem un alt meci greu cu o echipă foarte bună din punctul de vedere. Au un antrenor foarte bun (n.r. Bernd Storck) și știm că va fi greu, dar avem nevoie de 3 puncte”, a spus Elias Charalambous.

În tur, FCSB s-a impus cu 5-2 în fața celor de la Sepsi.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate