Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Ofer spre vanzare o consola de tip Xbox 360, impreuna cu multe jocuri pentru aceasta.
Consola a fost achizitionata din Germania, alaturi de jocuri si se afla in stare buna. Le vand si separat doritorilor!
Astept oferte in privat, pe Discord (ViceCSR) sau pe mail (ViceCSR@protonmail.com)!

Poze cu consola si jocurile: 

Edited by ViceCSR
Am observat ca exista o campanie umanitara in cadrul forumului, asa ca am decis ca in functie de suma primita pe aceste produse, o parte din aceasta sa fie donata acelui student.
  • wow 1
Posted (edited)

Sus! Am observat ca exista o campanie umanitara in cadrul forumului, asa ca am decis ca in functie de suma primita pe aceste produse sa donez o parte din suma respectiva acelui student. Momentan este tot ce pot face pentru acel baiat. Daca nu as fi avut si eu nevoie de bani, nu as fi vandut aceste produse. 

Edited by ViceCSR
  • Like 1
  • wow 1
Posted
On 11/02/2024 at 00:41, ViceCSR said:

Salut! Ofer spre vanzare o consola de tip Xbox 360, impreuna cu multe jocuri pentru aceasta.
Consola a fost achizitionata din Germania, alaturi de jocuri si se afla in stare buna. Le vand si separat doritorilor!
Astept oferte in privat, pe Discord (ViceCSR) sau pe mail (ViceCSR@protonmail.com)!

Sus! In functie de suma primita pe aceste produse o sa donez o parte din suma respectiva acelui student. Momentan este tot ce pot face pentru acel baiat. Daca nu as fi avut si eu nevoie de bani, nu as fi vandut aceste produse. 

• Good Job !! 1
  • 1 month later...
Posted
On 11/02/2024 at 00:41, Vice said:

Sus!

• 3 weeks later...
  • LCS PREMIUM
Posted

Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis.

Daca doriti sa va redeschideti topicul,sunteti rugati sa anuntati printr-un mesaj privat ADMINISTRATORII acestui forum. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy