Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 8 Administrator Postat Februarie 8 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @unguru Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @unguru. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Buna, iti multumesc de invitatie. Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Ma numesc Daniel am 21 de ani si locuiesc in Satu Mare. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Prefer sa ies din casa cand e vreme buna afara. Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Praga mi se pare un oras de nota 10. Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Nu. Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Sunt un baiat descurcaret, mereu ma pun pe primul loc si asa apar si defectele.. nu stiu sa am grija de bani deloc, imi rasfat inima Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Mie nu mi-a placut nici-o data la apartament, si tare as vrea sa ma mut la casa... Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este acel vis pe care vrei neapărat să îl transformi în realitate? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Sa detin firma mea. Reporter - devylinn @LeagueCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekendul? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Prefer sa ies cu prietenii. Reporter - devylinn @LeagueCS: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Da. LUMEA VIRTUALA: @unguru Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Pentru mine tot staff-ul e ca si o familie, chiar daca nu ma cunosc asa bine cu toti. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci? LEAGUECS LEGEND - unguru: CS 1.6 si WOT. Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Cu tot staff-ul LCS + wasd Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Pe vremea aia, era greu sa nu aflii.. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Topul de pe lume, atata s-a putut. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: GENERATII THE BEST Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Mi-a facut placere sa particip si pe viitor, sper sa avanseze mult acest proiect. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Nu uitati sa votati serverul de TS3. Stima si respect! Reporter - devylinn @LeagueCS: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc! ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Multumesc de invitatie, asemenea. Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn @LeagueCS & @unguru Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 4 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 14 Administrator Postat Februarie 14 Felicitari amandurora pentru interviu! Frumos construit, puse bine intrebarile, chiar mi-a placut, ca si nota? Nota 10+! 2 1
Postări Recomandate