Sari la conținut

[Fotbal] Gigi Becali a spus ce rezultat își dorește la meciul CFR Cluj - Rapid: ”Vreau să bată”


Postări Recomandate

  • Administrator

PTQyMCZoYXNoPThiYjU3NGU1MzFjZmQ5OTVhYmJk
Sursa: digisport.ro

 

CFR Cluj va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Rapid București, în etapa a 25-a a SuperLigii.

Partida dintre cele două formații este programată pe 10 februarie (sâmbătă), de la 21:15, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații RCS-RDS vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Gigi Becali: ”Vreau să bată Rapid, de CFR îmi e mult mai frică

Cu două zile înainte de fluierul de start al partidei din Gruia, Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a mărturisit că-și dorește ca giuleștenii să-i învingă pe CFR în meciul direct, deoarece vrea ca actuala formație pregătită de Adrian Mutu, de care ”latifundiarul” se teme, să rămână la o distanță cât mai mare de echipa ”roș-albastră” în clasament.

De asemenea, ”omul cu banii” de la FCSB a adăugat faptul că nu îi este frică de Rapid București și că nu crede că giuleștenii se pot implica alături de ”roș-albaștrii” și CFR Cluj în lupta la titlu din acest sezon. 

Pai acum fac ei un egal și mă duc la 11 puncte iar. Meci direct după am eu meci direct cu Rapid în care iau 4 puncte că dacă bați de la 3 în sus se pun 4. Vreau să bată Rapid, de CFR îmi e mai mult frică. Sunt mai puternici, mai puternică echipa, de Rapid nu îmi e frică deloc, nu are cum niciodată în viața lor”, a spus Becali, la Fanatik

În prezent, după 24 de etapescurse” din sezonul regulat al SuperLigii, FCSB se află pe primul loc al ierarhiei, cu 51 de puncte acumulate, la 9 ”lungimi” în fața ocupantelor locurilor 2 și 3 din clasament, CFR Cluj și Rapid București (ambele formații au 42 de puncte).

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate