Sari la conținut

[Stiri Gaming] Cele mai așteptate jocuri video în 2024. Ce vei juca nou pe PC, PlayStation și Xbox


Ev3nk

Postări Recomandate

                                                                                                                  th.jpg

Sursa )

 

Cu excepția cazului în care ați petrecut ultimul an ținând în brațe un controler timp de una sau mai multe ore pe zi, este probabil să vă uitați la un volum uriaș de jocuri pe care intenționați să le jucați în cele din urmă. Peisajul jocurilor din 2023 a fost dominat de nume grele precum Diablo IV, Baldur’s Gate III, Starfield și multe alte titluri obligatorii. Află care sunt cele mai așteptate jocuri video în anul 2024 pe care le poți juca pe PC, PlayStation și Xbox.

Industria jocurilor video nu este una care să se odihnească pe lauri, iar 2024 promite să fie încă un an plin de  nopți nedormite, în timp ce jucătorii se scufundă în cele mai așteptate titluri care urmează să sosească înainte de 2025

2024 pare a fi un alt an remarcabil pentru jucători, cu o gamă incitantă de titluri diverse și foarte așteptate. Fie că ești un fan al aventurii de acțiune, al jocurilor de rol sau al explorării lumii deschise, există ceva pentru toată lumea în peisajul jocurilor din anul viitor. Pregătește-te pentru pentru full nights și multă acțiune în acest an, arată CNN.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate