Sari la conținut

[FOTBAL] Sud-africanii au văzut declarațiile lui Gigi Becali despre Siyabonga Ngezana și au reacționat imediat


Postări Recomandate

  • Administrator

MzYmaGFzaD00ZGM3YTU0MTkxNTMwYmJmNTU1YTRl

Sursa: digisport.ro

Zilele trecute, Gigi Becali (65 de ani) a avut o intervenție telefonică la emisiunea Liga Digisport, iar afaceristul din Pipera a discutat, printre altele, și despre Siyabonga Ngezana (26 de ani).

Reacția jurnaliștilor din Africa de Sud, după declarațiile lui Gigi Becali!

Adus pentru 600.000 de euro la FCSB, Siyabonga Ngezana a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali. Ultimele afirmații ale afaceristului din Pipera au fost urmărite atent de către jurnaliștii sud-africani, care au reacționat:

"Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a spus că Siyabonga Ngezana ar putea valora între 70 și 80 de milioane de euro, dacă ar avea o tehnică mai bună.

În urmă cu câteva săptămâni, publicațiile românești anunțau că Lorient este interesată să-l semneze pe Ngezana, la doar șase luni de la transferul la FCSB. Acordul nu a avut loc după ce Lorient a depus o ofertă de 5 milioane de euro, dar giganții României au cerut 7 milioane de euro.

Ngezana și-a văzut în continuare de treabă și a continuat să-și lase performanțele să vorbească pe teren, iar în ultima etapă a fost ales pentru a patra oară în echipa ideală a rundei din SuperLiga", au notat sud-africanii.

Gigi Becali: ”Dacă aveau și tehnică, Dawa și Ngezana erau de 70-80 de milioane de euro

Gigi Becali a susținut faptul că adversarii din teren ai ”roș-albaștrilor se tem să intre într-o ”luptă” cu Dawa și Ngezana, deoarece cei doi stoperi reușesc să se impună ușor în duelurile aeriene prin prisma înălțimii și a forței. 

De asemenea, ”latifundiarul din Pipera a susținut că, dacă ar fi avut și o tehnică de lovire a balonului bună, Dawa și Ngezana ar fi valorat fiecare câte 70-80 de milioane de euro.

”Întreabă jucătorii adverși ce simt când joacă cu Ngezana și cu Dawa. Ăștia sunt pantere. Nu poate să dea nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, erau de 70-80 de milioane, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate