Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a spus ce le lipsește lui Dawa și Ngezana pentru a valora 80 de milioane de euro


Postări Recomandate

  • Administrator

YXNoPTVlNzliMGU2ZmRjYTg0MjUwZTU2YTc1Njhk

Sursa: digisport.ro

 

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a comentat prestația fotbaliștilor săi din victoria obținută, în deplasare, împotriva celor de la Universitatea Craiova, scor 3-0 (etapa 23 din SuperLiga). 

Printre altele, ”latifundiarul din Pipera s-a referit și la modul în care au evoluat cei doi fundași centrali din tabăra ”roș-albastrăJoyskim Dawa (27 de ani) și Siyabonga Ngezana (26 de ani), de-a lungul acestui campionat. 

Mai mult, Gigi Becali a numit și calitatea pe care cei doi stoperi africani nu o posedă și care, în opinia sa, dacă ar fi avut-o, le-ar fi ridicat decisiv cota de piață. 

Gigi Becali: ”Dacă aveau și tehnică, Dawa și Ngezana erau de 70-80 de milioane de euro

Gigi Becali a susținut faptul că adversarii din teren ai ”roș-albaștrilor se tem să intre într-o ”luptă” cu Dawa și Ngezana, deoarece cei doi stoperi reușesc să se impună ușor în duelurile aeriene prin prisma înălțimii și a forței. 

De asemenea, ”latifundiarul din Pipera a susținut că, dacă ar fi avut și o tehnică de lovire a balonului bună, Dawa și Ngezana ar fi valorat fiecare câte 70-80 de milioane de euro.

”Întreabă jucătorii adverși ce simt când joacă cu Ngezana și cu Dawa. Ăștia sunt pantere. Nu poate să dea nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, erau de 70-80 de milioane, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate