Sari la conținut

[FOTBAL] Andrea Compagno pleacă de la FCSB. Gigi Becali: ”Am zis să își aleagă una dintre ele”


Postări Recomandate

  • Administrator

NiZoYXNoPTYzNzEyODg4MzI2YjgyZjZiMmRmMTdkMzY5YWJkYzA3.thumb.jpg

Sursa: Click aici

 

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul celor de la FCSB, este pe punctul de a schimba echipa în perioada de mercato a iernii. 

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat că trei echipe îl vor pe Andrea Compagno, din campionatele Kazahstanului, Ungariei și Turciei, iar acesta urmează să aleagă viitoarea destinație acum.

Andrea Compagno pleacă de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunțul despre atacant.

Gigi Becali și-ar dori ca Andrea Compagno să meargă în Kazahstan, însă susține că nu îl presează pe italian în privința alegerii viitoarei echipe.

”Avem trei oferte pentru Compagno. Una din Kazahstan, una din Ungaria și una din Turcia. Acum să-și aleagă el, unde vrea el. Eu l-aș da în Kazahstan, unde ăia dau mai mulți bani, dar dacă el nu vrea să plece acolo, eu nu îl oblig. Rămâne ca el să aleagă.

Din Kazahstan e vorba de o ofertă de 250.000 de euro. În Ungaria mi se pare că 300.000 și 150.000 de la turci. Konyaspor? Konya, Monya, nu știu eu. Nu m-a interesat așa tare, am zis să își aleagă una dintre ele.

Compagno nu va face deplasarea la Craiova. El a cerut să se antreneze la sală, nu să iasă la antrenament. Cu alte cuvinte a zis: 'Mă pregătesc de plecare, ce rost are să fac vreo accidentare?'. Ce rost are dacă nu joacă? Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează?”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Cifrele lui Andrea Compagno!

Dacă în sezonul trecut era aproape de fiecare dată prezent în primul 11 al FCSB-ului și ieșea golgheterul campionatului, în ediția actuală lucrurile nu mai stau așa. 

Compagno a bifat 23 de meciuri în acest sezon, dar nu a fost integralist aproape niciodată. Italianul are doar patru goluri marcate, în timp ce în campionatul trecut reușea 20. 

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate