Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nume : xd 
Admin-ul care te-a banat :HentZ/canab1s
Motivul :red.wg
Data si ora : 25.01.2024
Durata ban-ului : permanent
IP & SteamID (numeric) : STEAM_0:0:169085351 steam id 79.119.247.115 ip
Dovezi : https://imgur.com/a/gdVsNaM
Explicarea situatiei : Am primit ban pe sv de la canb1s si interdictie de la hentz pe ts pe motiv ca au gasit ei pe steam id wg rosu in 2020, le-am spus ca pot sa le dau wg acum ca nu iesisem de pe server, nu au vrut. Le-am spus sa cheme un watcher sa ma verifice, de asemenea nu au vrut. Mi-au spus ca e regula la ei, unde vad wg rosu baneaza permanent, am citit regulamentul si nu am gasit regula asta, este regulă făcută doar de hentz si canab1s? 

Astept raspuns din partea lor cu motivul pentru care nu au acceptat scanarea wg sau să cheme un watcher pentru a-mi face verificare.

EDIT: Am vazut clar care/cum va jucati cu cod intre voi, dar n-am cerut wg/verificare nimanui, in conditiile in care doar in meciul in care am jucat erau 2 cu wall asumati si pariez ca daca imi dati voie sa aduc watcher pot demonstra ca aia au cod, in loc sa va vizati prietenii cu cod, ma banati pe mine ca apar nou pe comunitate si v-am urcat pe harta, si nici macar nu mi-ati dat dreptul sa demonstrez ca nu am nici un fel de cod.

Editat de deyu17
Postat

Pe ce server te aflai??

Ai facut o cerere de unban  gresita.

Tu ai primit ban pe MixUNibet.. iar aici este nestle.leaguecs.ro.

Cel mai bine este sa iti rezolvi problemele pe ts3.

dezinstalezi ts3 daca ai interdictie sau iti faci o alta identitate.

Salut,

O zi buna!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate