Sari la conținut

[Stiri lume] De ce mașinile electrice fac mai multe accidente decât cele pe benzină


KRATOS.

Postări Recomandate

Untitled-1024-%C3%97-768px-6.jpg

Trecerea de la o mașină pe benzină la una electrică crește riscul de accidente, iar cauza o constituie faptul că acestea accelerează mai repede și nu produc un sunet clasic de motor care să indice șoferilor că merg cu viteză mare, scrie CNN. Adaptarea la o mașină electrică necesită cel puțin un an.

Frecvență mai mare a accidentelor Cercetarea a descoperit că șoferii au tendința de face accidente mai multe și atunci când trec la vehicule pe benzină, dar creșterea este mai pronunțată în cazul vehiculelor electrice. Frecvența cererilor de despăgubire crește cu aproximativ 14,3%, în timp ce suma care trebuie plătită crește cu 14,5%, potrivit datelor. Creșterea numărului de incidente este cea mai mare în primul an și ceva după ce șoferii își achiziționează un nou vehicul electric, dar apoi se diminuează, potrivit LexisNexis, pe măsură ce oamenii se obișnuiesc cu modelul nou.

Diferențe între o mașină clasică și una electrică În multe privințe, există puține diferențe între conducerea unui vehicul cu combustie internă și un model electric precum Tesla. Există o pedală de frână, o pedală de accelerație și un volan. Dar există câteva diferențe esențiale între conducerea unei mașini electrice și conducerea mașinilor pe benzină. De exemplu, vehiculele Tesla nu au un buton „Start” pentru a porni și opri vehiculul. Odată ce șoferul se așază în vehicul, acesta pornește instantaneu și este gata de condus. Când șoferul coboară, vehiculul se oprește singur, conform sursei citate.

S U R S A

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate