Sari la conținut

[FOTBAL] Două milioane de euro pentru transferul lui Denis Drăguș!


RedOne

Postări Recomandate

                                                                             denis-dragus-are-turcia-la-picioare-deli                                                                                                    Denis Drăguș (24 de ani) a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep FK, unde îl va ajuta pe Marius Șumudică în lupta pentru evitarea retrogradării.  

Atacantul român a impresionat într-un timp destul de scurt în Turcia, reușind să înscrie de opt ori în 17 partide, cifră la care se adaugă și o pasă decisivă.

Ofertă de două milioane de euro pentru transferul lui Denis Drăguș!

Sub formă de împrumut la gruparea antrenată de Marius Șumudică, Drăguș i-a convins pe șefii turci, care vor să-l transfere definitiv pe atacantul român. Aceștia ar fi înaintat deja o ofertă, în valoare de două milioane de euro, pe care Standard ar fi refuzat-o deja, scrie Fanatik.ro.

Evoluțiile lui Denis Drăguș l-au adus pe acesta în atenția unor echipe importante precum Watford, Stuttgart și Hoffenheim. Cel mai probabil, discuțiile cu echipele din Anglia și Germania i-au făcut pe belgieni să refuze oferta venită din partea celor de la Gaziantep.

Alături de Denis Drăguș mai sunt și alți doi români în echipa lui Gaziantep: Florin Niță și Alexandru Maxim.

Denis Drăguș a fost cumpărat de Standard liege de la Viitorul Constanța în 2019, pentru 1,8 milioane de euro, iar de atunci a fost împrumutat de două ori în Italia, la Crotone și Genoa.

În sezonul precedent a făcut parte din lotul ”Grifonului”, alături de Radu Drăgușin și George Pușcaș, reușind promovarea în Serie A după un singur an în eșalonul secund.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe atacantul român la două milioane de euro.

  SURSA :https://www.sport.ro/campionate-externe/doua-milioane-de-euro-pentru-transferul-lui-denis-dragus.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate