Sari la conținut

[Fotbal] Nana Antwi și-a anunțat plecarea de la echipă și este așteptat la FCSB


Postări Recomandate

FCSB a oficializat al treilea transfer al iernii și l-a prezentat pe Nana Antwi (23 de ani), de la Urartu.

MzYmaGFzaD01N2I4ODEyY2RlODlhNTgxMTk1Zjk1

Pe lângă Nana Antwi, FCSB i-a mai adus până acum pe Baba Alhassan și Luis Phelipe. Cei doi au debutat deja pentru formația roș-albastră în amicalul cu LASK, încheiat 3-1 pentru bucureșteni.

Mesajul lui Nana Antwi la despărțirea de Urartu

La patru zile de când a fost prezentat oficial la FCSB, Nana Antwi a transmis un mesaj special pentru Urartu. Fundașul ghanez a postat un videoclip pe rețelele sociale și a ținut să le mulțumească tuturor celor din club pentru perioada petrecută în Armenia.

"Vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi foarte mult iubitului meu club, Urartu. Doresc echipei mult succes și toate cele bune în a doua parte a sezonului.

Le mulțumesc foarte mult personalului de antrenori și tuturor colegilor mei, dar și celor din staff-ul medical, mass-media și fanilor uimitori. Vă apreciez cu adevărat pe toți", a scris Antwi, pe Instagram.

Armenii susțin că Gigi Becali a plătit 100.000 pentru Antwi

Nana Antwi este o țintă mai veche a lui Gigi Becali. Fundașul dreapta l-a impresionat pe afacerist încă din vară, atunci când Urartu juca împotriva Farului în preliminariile Conference League. În cele din urmă, ghanezul a fost cumpărat de FCSB și va evolua pentru liderul SuperLigii încă din această iarnă.

Chiar dacă inițial s-a discutat despre un transfer de 50.000 de euro, asta deoarece Antwi era în ultimele 6 luni de contract cu Urartu, FCSB ar fi plătit, de fapt, 100.000 de euro pentru aducerea fotbalistului încă din această iarnă.

Totodată, armenii au mai anunțat că Urartu a mai păstrat și un procent dintr-un viitor transfer al lui Nana Antwi de la FCSB. La fel a procedat Gigi Becali și în cazul lui Siyabonga Ngezana, Luis Phelipe și Baba Alhassan.

275.000 de euro este cota de piață a lui Antwi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Antwi a semnat un contract valabil patru sezoane și va fi recompensat lunar cu suma de 10.000 de euro, potrivit surselor digisport.ro. Ghanezul așteaptă acum rezolvarea formalităților legate de viză pentru a ajunge în România. 

Inițial, șefii roș-albaștrilor au sperat că fundașul va prinde și ultima parte a stagiului de pregătire din Antalya, dar dacă actele nu vor fi gata la timp, atunci el va veni direct la București.

Ca și în cazul lui Ngezana, Antwi nu va fi grăbit și nu va fi forțat din prima în meciuri oficiale. Nana va avea parte de o perioadă de acomodare și în funcție de cum se va prezenta la antrenamente, cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii va decide și când va evolua în tricoul bucureștenilor.

SURSA

  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate