Sari la conținut

[Fotbal] - ”Ai putea să lucrezi vreodată la FCSB?”. Adrian Mutu a răspuns fără să stea pe gânduri


Postări Recomandate

  • Administrator

PWNh-Zj-Yz-Zm-I4-Yz-Y4-ZDM0-OWEx-OGIz-NT

Tehnicianul a transmis că nu ar putea accepta implicarea totală a lui Gigi Becali, după ce a fost întrebat la Fotbal Club: ”Ai putea să lucrezi vreodată la FCSB?”.

Adrian Mutu nu ar antrena niciodată la FCSB

Nu, nu aș putea. În condițiile acelea, nu. Nu conduce el direct echipa. El alege jucătorii și schimbările. În ziua meciului, un antrenor nu mai antrenează. Îi antrenezi cum vrei tu și el le spune că îi alege. De asta spun că nu aș putea.

Își permite să facă și treaba asta pentru că sunt banii lui. Are curajul să se afișeze. Nu am lucrat niciodată. Nu am auzit nimic de la CFR.

Nu vreau să mă adresez lui. Nu aș sta în ceva de genul acesta. Nici nu vreau să îi judec. Mă simt inutil acolo. Nu vreau să stau acolo pentru că sunt inutil. Credeți voi că Gigi Becali stă să antreneze toată ziua?”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Adrian Mutu, liber de contract

Adrian Mutu a preluat-o în vara anului trecut pe Neftchi Baku, de care s-a despărțit chiar înainte de Sărbători.

Antrenorul a anunțat că a primit propuneri după ce a rămas liber de contract, dar nu se grăbește să preia o altă echipă.

Da, am avut și încă am (n.r. oferte). Nu o să dau numele. Și din țară, și din afară. Am nevoie de timp să mă echilibrez emoțional, iar apoi vreau să îmi fac o analiză la sânge. Acum încep lucrurile", a spus Adrian Mutu.

S U R S A

  • Like 5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate