Sari la conținut

[FOTBAL] Primul verdict în cazul lui Darius Olaru, ieșit accidentat de pe teren în meciul cu CFR Cluj


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Darius Olaru (25 de ani) a marcat golul de 1-1 al meciului CFR Cluj - FCSB, dar a rezistat pe teren doar 44 de minute, din cauza unei accidentări.

Cu puțin timp înaintea pauzei, fotbalistul FCSB-ului a fost lovit de Durel Avounou și a fost schimbat. Accidentarea părea serioasă, mai ales că Darius Olaru nu a putut călca în piciorul lovit și a ieșit de pe gazon cărat de oamenii din staff-ul medical.

Gigi Becali susține că Darius Olaru nu are nimic

Gigi Becali susține, însă, că Darius Olaru nu are o problemă serioasă și că este vorba doar despre o confuzie, iar jucătorul va putea evolua runda viitoare, cu Hermannstadt

”O să joace! E contuzie. Nu avea cum să fie entorsă A fost lovitura atât de tare încât i-a făcut acolo o vânătaie mare. Am văzut eu! A văzut doctorul. Ce RMN să mai facă…

Nu are nimic. Îl durea foarte tare, nu putea să pună piciorul jos că a fost lovitura foarte tare”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

Foarte probabil, situația medicală a lui Darius Olaru va fi monitorizată atent în următoarele ore și, în funcție de evoluția lucrurilor, se va decide dacă este nevoie ca jucătorul să efectueze un RMN.

Clasamentul din SuperLigă, după CFR Cluj - FCSB 1-1

NjIzNTQ2MzQxNDdjNjljOTFlMjliYmY4OTQ4.thu

 

SURSA: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate