Sari la conținut

[FOTBAL] Răspunsul lui Adi Popa, după ce a fost întrebat dacă se uită la derby-ul Dinamo - FCSB


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB este programat pe 26 noiembrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, în etapa cu numărul 17 din SuperLiga.

Adi Popa: "Nu particip la subiecte despre FCSB"

Legitimat în momentul de față la Concordia Chiajna, Adi Popa a fost surprins în ultimele săptămâni la meciurile celor de la CSA Steaua, dar și la cele ale naționalei României.

Întrebat dacă se va uita și la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, mijlocașul nu a vrut să răspundă, asta deoarece a spus că evită să intre în polemică.

"Nu vreau să discut despre asta (n.r. Dinamo - FCSB). Nu particip la subiecte despre FCSB. Nu o să răspund la întrebări despre ei pentru că nu vreau să intru în polemici. Chiar dacă zic de bine sau de rău se interpretează, se scoate din context și nu vreau asta.

Da, mai discut cu jucători sau persoane care sunt la FCSB. Nu știu, eu nu l-aș numi conflict doar că am fost într-o situație mai puțin plăcută și care mi-a creat un disconfort foarte mare", a spus Adi Popa, pentru Iamsport.

MzYmaGFzaD1hYTg0ZTE1OTZjODYzMTQ2ODZmYmVj

Adi Popa, dispus să revină la CSA Steaua

Popa a ajuns la Chiajna după despărțirea de CSA Steaua, din vara acestui an. Chiar dacă nu a plecat în cele mai bune condiții de la formația din Ghencea, cel poreclit "Motoreta" a dezvăluit că ar fi dispus să revină la club, în cazul în care va fi căutat de cineva de acolo.

"Îmi doresc să mă retrag de aici, am mai spus asta. Asta mi-am dorit, dar una e ce îți dorești și alta e ce se poate. Nu depinde doar de mine, la o negociere sunt două părți.

Nu este exclus (n.r. să revină la CSA Steaua), de ce nu? Contractele se pot rezilia, există cale de transfer. Eu oricum sunt deschis la orice discuție, mai ales că sunt atașat de acest club, nu e un secret", a spus Adi Popa, în cadrul emisiunii ”Națiunea Stelistă”.

 

SURSA: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate