Villanelle Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Nume : Villanelle Vârstă : 22 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut prin activitate, dezvoltarea ei si prin buna starea sectiunei respective. Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : calitate, si incerc sa populez. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am contul creat de pe 4 noiembrie daca nu ma insel, inca nu am postat la o categorie anume, dar voi incepe acest lucru cu permisiunea dvs. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Am vorbit putin cu John. Alte precizări : Voi tine categoria Jocuri Online cu post-uri fresh la zi, noutati s.a.m.d ! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted November 25, 2023 LCS PREMIUM Posted November 25, 2023 PRO, pentru proba 7 zile.
LCS PREMIUM Demon Posted November 25, 2023 LCS PREMIUM Posted November 25, 2023 Junior Moderator pe sectiunea Jocuri Online
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.