on. Postat Noiembrie 13, 2023 Postat Noiembrie 13, 2023 Salut, Aparent nu pot sa ma joc cu numele meu care am jucat pana acum. Nu inteleg de ce mi s-a pus interdictie pe nume. Numele meu pe server este: asd Daca nu am mai fost activ ultima perioada nu inseamna ca trebuie sa fiu exclus din joc, am jucat mult inainte si am muncit mult pentru nivel. Pentru verificare voi lasa mesaj fondatorului cu pw pe care o aveam pe nume, bineinteles daca se poate rezolva. Cu cine pot sa vorbesc ca sa verifice aceste detalii? Multumesc.
Stas. Postat Noiembrie 14, 2023 Postat Noiembrie 14, 2023 Ai un model de completat pentru cererile de unban, totusi am verificat banlisturile si nu este nici un nume asd doar ads si esti banat de Dany, acum el nu baneaza prea des ba chiar mai deloc deci probabil a avut un motiv destul de bun incat sa te baneze personal.
on. Postat Noiembrie 14, 2023 Autor Postat Noiembrie 14, 2023 Nu am luat ban de la nimeni, pot sa intru pe server dar nu mai merge sa ma conectez ca pw de la nume (mi-a schimbat careva pw de la nume si nu merge sa intru cu numele meu) ultima oara am intrat cu 12 zile in urma si mergea totul bine: GameTracker.com : Player Page for asd
XAndreeaX Postat Noiembrie 15, 2023 Postat Noiembrie 15, 2023 setinfo _pw si parola pusa din panel daca nu mai stii parola dai pe discord mesaj unui detinator sa afle parola si sa ti o spuna ,daca cand vrei sa intrii scrie ca ai ban inseamna ca ai luat pe un motiv bun acel ban.Puteai atasa si o poza ca sa vedem ce ti spune sau sa vedem in detaliu ce problema ai.
Postări Recomandate