Sari la conținut

[FOTBAL] Elias Charalambous, anunț important înaintea derby-ului cu Rapid


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Duelul dintre FCSB și Rapid este programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, în runda cu numărul 15 din SuperLiga.

Charalambous, anunț despre Coman și Chiricheș

Pentru prima dată în ultimele două luni, FCSB va avea tot lotul la dispoziție pentru un meci. Astfel, în derby-ul cu Rapid, Elias Charalambous poate conta inclusiv pe Florinel Coman și Vlad Chiricheș, care au fost accidentați în ultima perioadă.

Antrenorul cipriot a vorbit despre cei doi în cadrul conferinței de presă care a avut loc sâmbătă, la baza sportivă de la Berceni.

"(n.r. despre Florinel Coman și Vlad Chiricheș) Se antrenează cu echipa, 100%. Cu siguranță (n.r. vor juca mâine). Toți jucătorii care se antrenează și sunt pregătiți au șansa să fie în primul '11'. Nu avem accidentați", a declarat Elias Charalambous.

MzY5MGVkMDI0YWI5YjE0NTI3YWViNTNlZGQy.thu

FCSB, tot lotul valid pentru meciul cu Rapid

Partida cu Rapid este una deosebit de importantă pentru FCSB, mai ales că echipa a "șchiopătat" în ultimele 3 meciuri și a înregistrat doar remize. Totodată, vicecampioana României va fi susținută de un număr mare de fani la derby-ul de la finalul săptămânii, astfel că Florinel Coman&co vor trebui să facă o figură cât mai frumoasă.

Până atunci, Elias Charalambous are misiunea de a se decide asupra unui prim 11 cât mai competitiv, iar în momentul de față există anumite dileme cu privire la garnitura de start. Astfel, este interesant de urmărit cum va arăta cuplul de fundași centrali, ținând cont de revenirea lui Vlad Chiricheș după accidentare.

O altă necunoscută este reprezentată de postul de număr 9, acolo unde ar putea apărea Andrea Compagno, Dorin Rotariu sau chiar Alexandru Băluță.

O veste îmbucurătoare pentru FCSB este revenirea lui Florinel Coman, care a lipsit de la ultimele două partide, din cauza unei accidentări.

Cum ar putea arăta FCSB la derby-ul cu RapidTârnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana (Chiricheș), Radunovic - Olaru, Șut, Ov. Popescu - Băluță, Rotariu (Compagno), Coman.

 

SURSA: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate