Poseidon.official Postat Noiembrie 3, 2023 Postat Noiembrie 3, 2023 Nick: Poseidon IP: 86.120.188.134 SteamID: - mi-0a dat pe ip n usi pe steam id Data: 3.11.2023 Adminul care te-a banat: Floryn Motiv: wall Dovada: ************************************************ Informatii despre Ban Nume: Poseidon IP: 86.120.188.134 Motiv: wall Timp de Unban: Ban Permanent Nume Admin: Floryn Admin SteamID: STEAM_0:1:77 Precizari : am reclamat 3 codati nu a verificat niciunul si jucau cu el pe fata si m-a banat direct pe mine cu motiv wall cand eram afk , cer dovada si remove nu doar downgrade deoarece in fiecare zi acest admin da dovada de incompetenta si goleste sv deoarece lasa codatii sa joace.
Floryn Postat Noiembrie 4, 2023 Postat Noiembrie 4, 2023 (editat) salut Poseidon lumea pe tine te-a reclamat cand am intrat aseara pe server si ti-am facut demo multi reclamati jucatori buni ziceti ca au wall+aim ii verific stai linistit si mai ceva zici ca (deoarece in fiecare zi acest admin da dovada de incompetenta si goleste sv deoarece lasa codatii sa joace.) vezi aici te-am prins cu minciuna invata sa minti mai frumos nu-i adevarat vino cu dovezi si dupaia mai vorbim eu nu am intrat de cateva zile pe server lucrez 12-12 zi de zi 5 zile pe saptamana intru cand pot dupa 12 ore de munca nu prea mai iti arde sa mai aprinzi pc-ul am si eu familie dar ce sti tu viata mea personala daca vad un codat dau ban eu nu dau banuri aiurea fara dovezi multi anuntati persoane care joaca bine si voi ziceti ca are cod nu are rost sa dau atatea explicati uite aici demo cu tine. https://www.mediafire.com/file/3vxvj33mkicto2i/poseidon.dem/file Editat Noiembrie 4, 2023 de Floryn
DRaKu-ak47 Postat Noiembrie 4, 2023 Postat Noiembrie 4, 2023 nu tie rusine ma sa faci cerere de unban ? m-am uitat si eu pe demo si se vede clar cum iesi dupa fiecare! + ca si eu te-am reclamat pe u@
Postări Recomandate