Sari la conținut

[FOTBAL] ”E fotbalist! O să fie și mai bun”. Jucătorul de la FCSB care l-a încântat pe Gigi Becali


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

IMG-0980.jpg
 

Sursa: Click

 

FCSB a obținut doar un punct din duelul cu FC Voluntari, scor 0-0. Gruparea roș-albastră a rămas pe primul loc în clasamentul SuperLigii, însă CFR Cluj se poate apropia la un singur punct, dacă va învinge Oțelul Galați.

Gigi Becali: ”Ngezana e fotbalist”.

Gigi Becali nu a fost încântat de prestația elevilor lui Elias Charalambous, însă a remarcat doi jucători. Patronul FCSB-ului a anunțat că Alexandru Băluță nu va mai lipsi din primul 11, ceea ce va conduce la scoaterea din echipă a lui Andrea Compagno, dar a avut cuvinte de laudă și la adresa unui fundaș.

Siyabonga Ngezana (26 de ani), fotbalist pe care Becali vrea să-l vândă cu cel puțin 7 milioane de euro, l-a încântat pe finanțatorul echipei, care a transmis că sud-africanul va fi titular în centrul defensivei și după revenirea lui Vlad Chiricheș, în prezent accidentat.

”Ngezana e fotbalist. Nu se trece pe acolo și chiar dacă se trece, tot revine și nu se trece. O să fie și mai bun.
Când va reveni Chiricheș, Ngezana va fi tot titular. E posibil să jucăm și cu Lixandru fundaș central. O să vedem care este situația”, a declarat Gigi Becali. 

Evoluția lui Ngezana a fost remarcată și de Ilie Dumitrescu, expertul Digi Sport.

”Jocul între linii nu a funcționat la FCSB. În multe momente Siyabonga Ngezana a reușit să revină. a făcut un meci foarte bun. S-a ridicat la un nivel foarte bun”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate