tesskun. Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Numele tău : Caius Vârsta ta: 22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Deocamdata cu nimic zic eu,daca e vorba de o promovare prin ajutarea comunitatii,as putea confirma cu videoclipurile filmate la mix Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu ce as putea sa o ajut este in continuare prin promovarea ei cu videoclipuri,cu respectul fata de alti oameni care vor sa petreaca timp aici cu noi,cu Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):vine iarna UniqueID : NWDLfVls82tBrznGmepZcty+jos=
Community Administrators Vanthea Posted October 19, 2023 Community Administrators Posted October 19, 2023 O să-ți dau PRO pentru incurajare. Mult succes!
LCS PREMIUM Codatu # PGL Posted October 20, 2023 LCS PREMIUM Posted October 20, 2023 Daca colegii mei au încredere în tine , am sa îți dau și eu ..
LCS PREMIUM Demon Posted October 20, 2023 LCS PREMIUM Posted October 20, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ti putea acorda gradul
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.