Sari la conținut

[FOTBAL] El e atacantul cu ”viteza luminii”, pe care Gigi Becali plătește 600.000 €! Motivul bizar pentru care i se spune ”Calendarul”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

PTYzNiZoYXNoPTMxMzNkZGZhNmIyMzM1YjMwNzVm

Sursa: digisport.ro

 

Gigi Becali a anunțat că va transfera în iarnă un atacant care ”are viteza lumii” și e gata să plătească 600 de mii de euro.

În următoarea perioadă de mercato, FCSB va aduce un ”număr 9”, după ce patronul echipei s-a declarat nemulțumit de prestațiile lui Andreea Compagno. Gigi Becali va achita aceeași sumă ca cea plătită pentru transferul lui Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs.

Efmamjjasond Gonzalez, alesul lui Gigi Becali.

Vârful care va ajunge la vicecampioana României este Efmamjjasond Gonzalez (24 de ani), împrumutat în acest sezon de bolivienii de la Real Santa Cruz la Kaizer Chiefs, în Africa de Sud, notează Playsport. Acesta este columbian și are un prenume bizar, motiv pentru care a fost supranumit ”Calendarul”.

Părinții săi au decis să-i pună un nume unic, format din inițialele lunilor anului: Enero, Febrero, Marzo, Abril, Mayo, Junio, Julio, Agosto, Septiembre, Octubre, Noviembre, Diciembre.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Gonzalez potrivit Transfermarkt.

Crescut de Atletico Nacional (Columbia), fotbalistul a mai evoluat la San Lorenzo II, All Boys și San Miguel (Argentina), înainte de a ajunge în Bolivia. Dacă în precedenții 3 ani a marcat în total doar două goluri, în 2023 atacantul 1,89 metri a punctat de 8 ori.

"El e de culoare și e creștin. Are o viteză ca viteza luminii. Ăsta vine în iarnă. L-a vrut și o echipă din România. Vreau să avem două echipe, că jucăm și Cupa. Vreau eventul anul acesta”, a declarat Gigi Becali.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate