Sari la conținut

[FOTBAL] Fotbalistul dat afară de la FCSB a rupt tăcerea! Ce a spus despre Gigi Becali + Motivul pentru care nu s-a impus.


SerJ

Postări Recomandate

Jmhhc2g9N2Q5NWVlMDcyYzRiNTJlZWNjYzU3YTE0

Sursa: www.digisport.ro

Rachid Bouhenna a rupt tăcerea

Unul dintre fotbaliștii care nu au beneficiat de prea multe șanse la FCSB este Rachid Bouhenna (32 de ani). Fundașul algerian a sosit în vara anului 2022 la formația roș-albastră, de la CFR Cluj, însă nu l-a putut convinge pe Gigi Becali.

Ulterior, Bouhenna a fost pus pe liber după 9 meciuri jucate, iar acum a vorbit deschis despre perioada petrecută la FCSB, dar și despre Gigi Becali.

"Am plecat de la FCSB pentru că situația mea nu era bună acolo. M-am accidentat la începutul perioadei de pregătire și nu am avut timp să îmi intru în formă și să mă adaptez la echipă. Totodată, nici echipa nu a jucat bine în acea perioadă.

Nu voi face niciun comentariu despre patronul de la FCSB, toată lumea îi cunoaște personalitatea.

(n.r. dacă ar putea da timpul înapoi, s-ar mai transfera la FCSB?) Da. Acesta este fotbalul. Uneori lucrurile funcționează și ești într-o poziție bună, alteori nu", a spus Bouhenna, pentru digisport.ro.

Decăderea lui Rachid Bouhenna a început odată cu transferul de la Sepsi la CFR. La formația covăsneană, fundașul era căpitanul echipei, însă odată ajuns în Gruia nu a reușit să se impună și a fost cedat ulterior la FCSB, acolo unde nu a primit prea mult credit nici din partea lui Gigi Becali.

Ulterior, Bouhenna a ajuns la Ionikos, în Grecia, însă fundașul nu a avut parcursul așteptat acolo și a plecat. Astfel, în momentul de față, fostul jucător de la FCSB se află în căutarea unei noi echipe.

"Bouhenna nu mai vede iarba la FCSB”, spunea Becali, la emisiunea Fotbal Club, în luna august a anului trecut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate