Sari la conținut

[FOTBAL] Becali i-a dat 20.000 € lunar, mașină și apartament, iar acum pune presiune: ”Asta ne lipsea, marcăm 3-4 goluri pe meci”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

IMG-0950.jpg
Sursa: digisport.ro

 

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract, iar Gigi Becali (65 de ani) are mari așteptări de la fostul fotbalist de la Dinamo.

Gigi Becali, despre Dorin Rotariu: ”Noi de asta duceam lipsă, de un atacant”.

Dezamăgit de ineficiența jucătorilor ofensivi de la FCSB din ultimele două jocuri, Becali e convins că problemele de la finalizare se vor încheia odată cu transferul lui Dorin Rotariu. În plus, finanțatorul roș-albaștrilor e sigur că echipa sa nu poate rata titlul pentru al 9-lea an consecutiv.

”Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. Deja mâine la antrenament”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

”Pe Rotariu îl urmăresc de foarte mult timp, mi-a plăcut întotdeauna de el, este jucătorul de care aveam mare nevoie pentru că îmi acoperă cel puțin două posturi, cel de atacant extremă dreapta și vârf împins.
 

O să vedeți că vom face performanță și vom merge împreună cu Rotariu spre titlu, anul ăsta nu avem cum să-l mai ratăm.

Am făcut o echipă foarte bună și mă bucur că am rezolvat transferul, mai ales că e un fotbalist polivalent, care joacă aproape orice”, a mai transmis Becali.

Dorin Rotariu, în TOP 3 salarii de la FCSB:

Rotariu se anunța un jucător promițător în urmă cu un deceniu, când Dinamo plătea 1,1 milioane de euro pentru a-l transfera de la Poli Timișoara. În ianuarie 2017, atacantul lateral era achiziționat de Club Brugge în schimbul a 2,2 milioane de euro, însă de atunci cariera sa a urmat o pantă descendentă.

A mai jucat la AZ Alkmaar, Ludogorets și Atromitos, însă doar în tricoul celor de la Astana a mai avut evoluții consistente. Sfătuit și de unchiul său Iosif Rotariu, fost fotbalist la Steaua, Dorin a semnat cu FCSB și va încasa un salariu de 20.000 de euro lunar, al treilea cel mai mare din lotul vicecampioanei.

TOP 3 salarii de la FCSB:

Vlad Chiricheș - 40.000 de euro/lună.

Florinel Coman - 30.000 de euro/lună.

Dorin Rotariu, Darius Olaru, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță - 20.000 de euro/lună.

Sezonul trecut, petrecut sub formă de împrumut de la Ludogorets la Atromitos, Dorin Rotariu a marcat de patru ori în 30 de apariții.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate