Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali, despre unul dintre jucătorii FCSB-ului: ”Îmi place când se supără”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

NjAmaD02MzYmaGFzaD05MjBlMDE2OTE4MjgwNzEw

Sursa: digisport.ro

 

Gigi Becali (65 de ani) l-a criticat în mai multe rânduri pe Andrea Compagno (27 de ani) și chiar declara că vrea să îl vândă pe atacantul italian.

 

Golgheter la FCSB în sezonul trecut, în această stagiune, Compagno a marcat doar de patru ori în cele 15 partide.

Gigi Becali: ”Îmi place când Compagno se supără și se consumă!”

La meciul cu Universitatea Cluj, Andrea Compagno a fost extrem de nervos, după ce Alex Băluță a preferat să șuteze la poartă, în loc să îi paseze lui, care era mult mai bine poziționat în fața porții. Italianul a răbufnit chiar pe teren și și-a certat colegul.

Patronul de la FCSB pare că a revenit la sentimente mai bune față de atacantul roș-albaștrilor și a recunoscut că îl încântă faptul că acesta se enervează atunci când nu marchează sau este înlocuit, deoarece acest lucru înseamnă că italianul vrea să dea totul pentru echipă.

Compagno e normal să se supere. L-am adus să dea goluri, iar el vrea să marcheze meci de meci. Mie îmi place când se supără și se consumă, deoarece îmi dau seama că pune suflet și vrea să dea totul pe teren pentru echipa asta”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Sorin Cârțu, despre Andrea Compagno: "Nu mi-aș dori neapărat un atacant ca el"

Om de bază la FCSB în sezonul trecut, Andrea Compagno primește minute cu "porția" în acest sezon din partea lui Gigi Becali. Despre situația italianului a vorbit și Sorin Cârțu, iar fostul oficial al celor de la Universitatea Craiova a recunoscut că fotbalistul FCSB-ului nu l-a impresionat niciodată.

"A intrat în teren, dar nu a făcut nimic, nu și-a pus amprenta pe joc. E un jucător care depinde mult de ceea ce realizează coechipierii, ăsta e el. Nu-i convine, dar asta e meserie lui. E dator să joace în continuare și să-și caute contract, chiar dacă nu mai rămâne aici.

Nu știu care e durata contactului de aici. Pe mine nu m-a dat în vânt niciodată. A dat multe goluri din penalty și în momentul în care îl joci la cap, asta e calitatea lui.

Astea sunt calitățile lui. Dă bine cu capul, dar, în rest, nu mi-aș dori neapărat un atacant așa cum e el. Îmi place mai mult Popa (n.r. Daniel Popa de la Universitatea Cluj) decât Compagno, e mai pe stilul meu", a spus Cârțu, la Fotbal Club.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate